Laadukas kattoremontti ja muut rakennuspalvelut Jyväskylän ja Lievestuoreen seudulla

Talonmies- ja kotipalvelu Leppänen toteuttaa kotisi, mökkisi tai yrityskiinteistön remontit luotettavasti, laadukkaasti sekä hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Toteutamme mm. piha-alueiden kunnostukset, terassien toteutukset, laiturien rakennukset sekä oikeastaan mitä tahansa mökkisi ja kiinteistösi viihtyvyyttä parantavaa. Erityisosaamistamme ovat kattoremontit, jotka toteutamme vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. 

Kattoremontti ja kattojen huolto niin mökeillä kuin muuallakin

Tiilikaton saattavat hajota vuosien saatossa, huopakatto käpristyy ja peltikatto saattaa kuluessaan ruostua ja haurastua. Älä anna katto-ongelmien häiritä elämääsi. Talonmies- ja kotipalvelu Leppänen tekee laadukkaat kattohuollot ja kattoremontit edullisesti sekä erittäin laadukkaalla kestävällä osaamisella. Teemme sekä nopean aikataulun paikkaukset että perusteelliset ja laadukkaat kattoremontit, jotka säästävät aikaa ja rahaa. 

Tilaa ammattitaitoinen remontti jo tänään! 

Monesti kesälomat hukataan siihen, että päätetään rakentaa esimerkiksi laituri itse. Työtä tehdään koko loma ja sen jälkeen huomataan, että tarvitaan apuun ammattilainen. Ole fiksu ja käänny ammattilaisen puoleen jo tänään. Ota yhteyttä, oli sitten kyseessä laituri tai vaikkapa leikkimökki! Me teemme sinulle hyvän tarjouksen, jonka hinta sopii myös pienemmälle budjetille! 

PYYDÄ TARJOUS!

Jätä yhteystietosi, niin otamme Sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Suosittele meitä