Laadukas kattoremontti ja muut rakennuspalvelut Jyväskylän ja Lievestuoreen seudulla

Talonmies- ja kotipalvelu Leppänen toteuttaa kotisi, mökkisi tai yrityskiinteistön remontit luotettavasti, laadukkaasti sekä hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Toteutamme mm. piha-alueiden kunnostukset, terassien toteutukset, laiturien rakennukset sekä oikeastaan mitä tahansa mökkisi ja kiinteistösi viihtyvyyttä parantavaa. Erityisosaamistamme ovat kattoremontit, jotka toteutamme vankalla ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. 

Kattoremontti ja kattojen huolto niin mökeillä kuin muuallakin

Tiilikaton saattavat hajota vuosien saatossa, huopakatto käpristyy ja peltikatto saattaa kuluessaan ruostua ja haurastua. Älä anna katto-ongelmien häiritä elämääsi. Talonmies- ja kotipalvelu Leppänen tekee laadukkaat kattohuollot ja kattoremontit edullisesti sekä erittäin laadukkaalla kestävällä osaamisella. Teemme sekä nopean aikataulun paikkaukset että perusteelliset ja laadukkaat kattoremontit, jotka säästävät aikaa ja rahaa. 

Tilaa ammattitaitoinen remontti jo tänään! 

Monesti kesälomat hukataan siihen, että päätetään rakentaa esimerkiksi laituri itse. Työtä tehdään koko loma ja sen jälkeen huomataan, että tarvitaan apuun ammattilainen. Ole fiksu ja käänny ammattilaisen puoleen jo tänään. Ota yhteyttä, oli sitten kyseessä laituri tai vaikkapa leikkimökki! Me teemme sinulle hyvän tarjouksen, jonka hinta sopii myös pienemmälle budjetille! 

PYYDÄ TARJOUS!

Jätä yhteystietosi, niin otamme Sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Talonmies- ja kotipalvelu Leppänen
Kelkkamäentie 205
41400 LIEVESTUORE

Y-tunnus: 2357086-6
Puh: 040 8394 344

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Talonmies- ja kotipalvelu Leppänen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa