Puunkaato ammattilaiselta Jyväskylässä ja Lievestuoreen seudulla - edullisesti

Epäilyttääkö pihasi puiden kunto? Älä jätä puustoa oman onnensa nojaan kasvamaan, sillä koskaan et voi tietää milloin myrsky yllättää. Talonmies- ja kotipalvelu Leppänen tekee luotettavasti haastavienkin puiden kaadot ja antaa auringon paistaa tontillasi.

Polttopuut

Puunkato tehtynä, mutta nyt pitäisi vielä tehdä puille jotain? Laitamme pihasi uuteen uskoon, kun tuomme paikalle liikuteltavan klapikoneen: pistämme puut polttopuiksi ja lämmitämme niillä vaikka saunasi. Oksasilppurilla saadaan hyvää materiaalia vaikkapa kukkapenkin kaunistamiseen.

Avaimet käteen -palvelu - tilaa nyt!

Voimme kaataa puusi myös ns. avaimet käteen -palveluna, jolloin sinun huoleksesi ei jää kuin keksiä, että käytätkö klapit saunan lämmittämiseen, takkaan vai myytkö ne eteenpäin. Varmista, että pihasi puut seisovat suorassa läpi myrskyn ja että polttopuita on riittävästi! Soita puunkaadon ammattilaiselle ja tilaa palvelu jo tänään! 

PYYDÄ TARJOUS!

Jätä yhteystietosi, niin otamme Sinuun yhteyttä niin pian kuin mahdollista!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Talonmies- ja kotipalvelu Leppänen
Kelkkamäentie 205
41400 LIEVESTUORE

Y-tunnus: 2357086-6
Puh: 040 8394 344

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Talonmies- ja kotipalvelu Leppänen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa